Здравейте, от доста време не съм следил форума, и виждам, че има доста интересни новости, но нека си изкажа мъката. Дайте ми съвет, днес на снега, точно на 100-на метра пред нас, завивам си както обикновенно, но колата се хлъзна (Алфа 156), и кво що докато се усетя минах през въможно най-виссокия бордюр. Резултатът е следния: Спукан халоген, спукана леко броня, спукан подкалник, разбит на две кожух на въздушния филтър или пък е филтър на климатика не съм сигурен, пластмасовата кутия пред предната лява гума ? Та въпросът ми е следния, да отида при застрахователите и да я оставя за неопределено време и да я оправят или да си я разглобя, да махна въздушната кутия по-скоро остатъците и да сложа спортен филтър? Дайте съвет ?! Благодаря !
P.S. И ако препоръчате сервизен ремонт, то сервиз на застрахователя ли да избера или вие ще ми препоръчате някой, който се занимава с тия неща по Алфите? Бих избрал сервиз посочен от вас колеги

P.S. И ако препоръчате сервизен ремонт, то сервиз на застрахователя ли да избера или вие ще ми препоръчате някой, който се занимава с тия неща по Алфите? Бих избрал сервиз посочен от вас колеги

Comment